כל הכשר שבעולם

מסעדות | בתי כנסת | מקוואות | אולמות אירועים וקייטרינג | מלונות וצימרים | מתכונים   
          
מסעדות כשרות, בתי כנסת, מקוואות, כשר, כשרות


  מאפרום - מנות עיקריות - בשרים, תבשילים     (בשרי)  

מתכון מאפרום

1/2 ק"ג בשר טחון (רצוי עוף או בקר)
2 תפוחי אדמה בינוניים
1 חבילה פטרוזיליה (קצוצה)
3 בצלים בינוניים (קצוצים)
2 כפות פירורי לחם
3 ביצים
1 כוס קמח
שמן לטיגון
2 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה
1 כף מרק עוף
מלח ופלפל
1 כפית כמון



1. מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם 2 בצלים (קצוצים), פירורי לחם והפטרוזיליה (קצוצה)
מוסיפים מעט מלח, פלפל, את הכמון ושני ביצים. מערבבים בעזרת היד לעיסה.
2. את שני תפוחי האדמה קולפים ושוטפים, פורסים לפרוסות עבות לאורך. כל פרוסה חותכים בצורה
של לחמניה (כיס) וממלאים אותה בעיסת הבשר. ועושים ביתרת העיסה קציצות.
3. את הקציצות וכיסי הבשר שמים בתוך צלחת עם הקמח, מקמחים ואז טובלים בביצה שלוקה ומטגנים
קלות משני צדדים בשמן.
4. לאחר טיגון כל הקציצות, מטגנים בסיר נמוך עם מעט שמן את הבצל האחרון, לאחר שמזהיב מוסיפים
את שתי כפות הרסק, כף פפריקה, כף מרק עוף מלח ופלפל לפי הטעם וכחצי כוס מים.
5. כאשר הרוטב מגיע לרתיחה מוסיפים את הקציצות בעדינות שלא יתפרקו מנמיכים את הלהבה
ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.







מתכוני הגולשים -

רוצים לצפות בתוכניות בישול? כנסו לאתר ה VOD
תוכניות וסדרות בישול
מתכונים כשרים
מדריכים ומתכונים

מתכונים כשרים נוספים

מתכונים כשרים

היכרויות ושידוכים

תפילות וברכות

חגים ומועדים

זמני היום

פרשת השבוע

וידאו מאגזין

אינפו מגאזין

אקטואליה

שעון עולמי

עסקים כשרים בת"א

מסעדות כשרות

מלונות כשרים

בתי כנסת

מקוואות

אולמות וקייטרינג

הוסף למועדפים

הפוך לעמוד הבית

עמוד ראשי







אודות   |   מפת האתר   |   עידכונים ותלונות   |   צור קשר   |   תקנון   |   כשרות   |   מסעדות כשרות   |   אינדקס מתכונים

Developed By: BonaFide.co.il בניית אתרים       AskHow.co.il       AffiliGo

Feedback Form