כל הכשר שבעולם

מסעדות | בתי כנסת | מקוואות | אולמות אירועים וקייטרינג | מלונות וצימרים | מתכונים   
          
מסעדות כשרות, בתי כנסת, מקוואות, כשר, כשרות


  פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות - מנות עיקריות - פסטה, שבועות     (חלבי)  

מתכון פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות



פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות
 
מרכיבים:
400 גרם פטריות שמפיניון טריות
1 בצל בינוני קצוץ
 1 שן שום כתושה
 50 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
 מלח פלפל שחור
 2 גביעי שמנת מתוקה 15% לבישול מסדרת "השף הלבן"
גבינת פרמזן מגורדת
מעט עירית קצוצה
אופן ההכנה:
לבשל את הפטוצי'ני לפי ההוראות שעל האריזה
מנקים ושוטפים היטב את הפטריות, פורסים אותן לפרוסות דקות. מטגנים את הבצל הקצוץ  בחמאה והשמן זית,  מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לערבב עד הזהבה. להוסיף את הפטריות הפרוסות, כשהפטריות מתחילות להזהיב להוסיף את המלח והפלפל. להוסיף את השמנת, להנמיך את האש ולערבב עד שמתקבל רוטב חלק וסמיך.  לערבב את הפטוצ'יני עם הרוטב,
הגשה: בצלחות אישית לשים מנת פטוצ'ני גבינת פרמזן מגורדת ועירית קצוצה לקישוט.






-

רוצים לצפות בתוכניות בישול? כנסו לאתר ה VOD
תוכניות וסדרות בישול
מתכונים כשרים
מדריכים ומתכונים

מתכונים כשרים נוספים

מתכונים כשרים

היכרויות ושידוכים

תפילות וברכות

חגים ומועדים

זמני היום

פרשת השבוע

וידאו מאגזין

אינפו מגאזין

אקטואליה

שעון עולמי

עסקים כשרים בת"א

מסעדות כשרות

מלונות כשרים

בתי כנסת

מקוואות

אולמות וקייטרינג

הוסף למועדפים

הפוך לעמוד הבית

עמוד ראשי







אודות   |   מפת האתר   |   עידכונים ותלונות   |   צור קשר   |   תקנון   |   כשרות   |   מסעדות כשרות   |   אינדקס מתכונים

Developed By: BonaFide.co.il בניית אתרים       AskHow.co.il       AffiliGo

Feedback Form