כל הכשר שבעולם

מסעדות | בתי כנסת | מקוואות | אולמות אירועים וקייטרינג | מלונות וצימרים | מתכונים   
          
מסעדות כשרות, בתי כנסת, מקוואות, כשר, כשרות


  מרק ראמן עם עוף בטריאקי - מנות ראשונות - מרקים     (בשרי)  

מתכון מרק ראמן עם עוף בטריאקי

1 חזה עוף שלם
250 גרם אטריות ראמן (בחנויות המזרח הרחוק)
1 ליטר ציר עוף
5-6 פטריות שיטאקי יבשות, שהושרו 20 דקות במים רותחים
2-3 כוכבי אניס
2 גבעולי בצל ירוק יפים, קצוצים
חופן נבטים עבים
מעט עלי כוסברה

לרוטב טריאקי:
4 כפות רוטב סויה
4 כפות סאקה (יין יפני)
4 כפות מירין (יין יפני)
1 כפית סוכר



1. מערבבים את החומרים לרוטב הטריאקי, ומושחים בו את חזה העוף. משרים את החזה ביתרת הרוטב
למשך שעה לפחות.
2. חוצים את חזה העוף לשניים לאורך, וצולים בגריל. מדי פעם מברישים ברוטב הטריאקי.
3. מכניסים את ציר העוף לסיר, ומוסיפים לו את כוכבי האניס ואת פטריות השיטאקי. מביאים לרתיחה.
4. מוסיפים לסיר את אטריות הראמן, וממשיכים לבשל עד שהאטריות והפטריות מתרככות.
5. במקביל, פורסים את חצאי חזה העוף לרוחב לפרוסות ברוחב 3-4 סנטימטר. שומרים על המבנה
הכללי של חזה העוף ולא מפזרים את הפרוסות.
6. מרכיבים את המנה:
מכינים קערות עמוקות לפי מספר המנות. בעזרת מלקחיים מוציאים את האטריות מהמרק ומחלקים
לקערות. עליהם מניחים בעדינות את פרוסות חזה העוף, ולצידן את הבצל הירוק ואת הנבטים.
אפשר להניח גם כוכב אניס בכל קערה, אך להזכיר לסועדים שלא אוכלים אותו. יוצקים לתוך הקערות
את המרק בעדינות, בלי לפגוע בסידור המרכיבים. מפזרים כמה עלי כוסברה מעל.





2-4 מנות

מתכוני הגולשים - איתי בנר עורך גודפוד

רוצים לצפות בתוכניות בישול? כנסו לאתר ה VOD
תוכניות וסדרות בישול
מתכונים כשרים
מדריכים ומתכונים

מתכונים כשרים נוספים

מתכונים כשרים

היכרויות ושידוכים

תפילות וברכות

חגים ומועדים

זמני היום

פרשת השבוע

וידאו מאגזין

אינפו מגאזין

אקטואליה

שעון עולמי

עסקים כשרים בת"א

מסעדות כשרות

מלונות כשרים

בתי כנסת

מקוואות

אולמות וקייטרינג

הוסף למועדפים

הפוך לעמוד הבית

עמוד ראשי







אודות   |   מפת האתר   |   עידכונים ותלונות   |   צור קשר   |   תקנון   |   כשרות   |   מסעדות כשרות   |   אינדקס מתכונים

Developed By: BonaFide.co.il בניית אתרים       AskHow.co.il       AffiliGo

Feedback Form