כל הכשר שבעולם

מסעדות | בתי כנסת | מקוואות | אולמות אירועים וקייטרינג | מלונות וצימרים | מתכונים   
          
מסעדות כשרות, בתי כנסת, מקוואות, כשר, כשרות


  מרק שלוש פטריות - מנות ראשונות - מרקים     (חלבי)  

מתכון מרק שלוש פטריות

50 גרם חמאה
2 בצלים גדולים, קצוצים
300 גרם פטריות שמפניון, קצוצות דק
200 גרם פטריות פורטובלו, קצוצות דק
50 גרם פטריות שיטאקי, שרויות במים חמים, קצוצות דק
2 כפות קמח
2 ליטר ציר עוף, ניתן להמיר במרק צח
1/2 כוס שמנת מתוקה
לפי הטעם מלח
לפי הטעם פלפל



1. ממיסים את החמאה בסיר כבד ומאדים בה את הבצל.
2. מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ובפלפל שחור וממשיכים לאדות עם מכסה סגור כשבע דקות.
3. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה.
4. מוסיפים את ציר העוף (או המרק) בהדרגה תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-30 דקות
על אש נמוכה.
5. מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה ומתקנים תיבול.

ניתן לקשט בעלי רשאד קצוצים.





6 מנות

מתכוני השף - שף ניר צוק, קורדיליה

רוצים לצפות בתוכניות בישול? כנסו לאתר ה VOD
תוכניות וסדרות בישול
מתכונים כשרים
מדריכים ומתכונים

מתכונים כשרים נוספים

מתכונים כשרים

היכרויות ושידוכים

תפילות וברכות

חגים ומועדים

זמני היום

פרשת השבוע

וידאו מאגזין

אינפו מגאזין

אקטואליה

שעון עולמי

עסקים כשרים בת"א

מסעדות כשרות

מלונות כשרים

בתי כנסת

מקוואות

אולמות וקייטרינג

הוסף למועדפים

הפוך לעמוד הבית

עמוד ראשי







אודות   |   מפת האתר   |   עידכונים ותלונות   |   צור קשר   |   תקנון   |   כשרות   |   מסעדות כשרות   |   אינדקס מתכונים

Developed By: BonaFide.co.il בניית אתרים       AskHow.co.il       AffiliGo

Feedback Form